​Containerulejning

​Er du i gang med en større renoveringsopgave, og mangler du i den forbindelse en container til affaldet, så tilbyder Brdr. Kristensen ApSudlejning af containere til ethvert formål.

Containere i alle størrelser

En container er praktisk at have stående i forbindelse med, at der bliver bygget nyt eller bygget om, hvis haven skal ryddes eller skuret skal tømmes, eller såfremt et dødsbo skal gennemgås.

Hos os kan du leje en container til alle formål, og vi udlejer både til privatboligen og til byggepladsen. Vi har et udvalg af 32 containere i forskellige størrelser fra 10 kubikmeter og opefter – åbne som lukkede, så du med garanti kan finde en container, der dækker lige præcis dit behov. Med en container fra Brdr. Kristensen ApS er du garanteret containere i højeste kvalitet.

Leje en dag eller en måned?

​Hver kunde har forskellige behov, hvorfor vi også tilbyder forskellige løsninger, når det drejer sig om lejetid.

Skal du kun bruge containeren til at rømme skuret, kan du leje en container på dagsbasis. På samme måde er det muligt at leje en faststående container såfremt den skal bistå under en totalrenovering eller en opbygning af et hus.

Med en faststående container på månedsbasis skal du ikke bekymre dig om at bortskaffe affaldet. Vi sørger for at tømme containeren efter behov eller fast aftale.

Kontakt os gerne på telefon 74 75 15 18, hvis du ønsker at leje en container.​​

​Hvem er vi

Brdr. Kristensen ApS

CVR-nr: 32653707

​Find vej

​Åbenråvej 125, 6780 Skærbæk

Find vej med Google Maps

​Kontakt os